الف) تا حالا فکر کرده اید به جای واژه فلسفی یونانی το ον چه اصطلاحی را می توانید به کار ببرید؟ نه؟خوب من هم تا به حال فکر نکرده ام. اما عده معدودی در این مملکت وجود دارند که این برایشان مسأله ای بسیار مهم است. مثل استاد داریوش آشوری. این هم وبلاگش.
ب) راستش من آن موقع که با اساطیر زیاد حال می کردم، بعد از (خدایان) تصمیم گرفتم در باره (بت ها) مطالعه کنم و حتی موفق شدم در یک موزه در ارومیه به مدت ۳ ثانیه بتی را هم بپرستم! در همان زمانها در یک کتاب فروشی در کاشان برخورد کردم به جلد کتاب (بت های ذهنی و خاطره ازلی) نوشته داریوش شایگان:
بدیهی است که فی الفور خریدم و با شوق خواندم و هرچه بیشتر خواندم کمتر فهمیدم. کتاب مفهوم مورد علاقه من را توضیح می داد اما با آن بیان فلسفی، متأسفانه هنوز هم سوادم نرسیده که بتوانم آن را بفهمم. اگر کسی کتاب (اغراض ما بعد البت ذهنی و الخاطره الازلی) را پیدا کرد لطفاً به من خبر بدهد.
پ) این که من در این زمینه گاو مش حسنم تعجب ندارد. آنچه متعجبم می کند آن است که داریوش مهرجویی که دانش آموخته رشته فلسفه از دانشگاه UCLA کالیفرنیا است، فیلم سازی را از کجا یاد گرفته؟! یک چیزهایی انگار توی خون است. نه منصور؟
پی نوشت: عجب! دیروز ۸۰ نفر بازدید کننده داشتیم!
خوب می تونیم اصطلاح داریوش رو واسه فلسفه به کار ببریم . مگه می خوای دارت بزنن بت پرستی می کنی حتی به مدت ۳ ثانیه ؟. حالا با حال بود بت پرستیه ؟
در مورد داریوش شایگان و کتابش اگه دوست داشته باشی حاضرم صحبت کنیم. کتاب اونقدرها هم پیچیده نیست. اندیشه ی داریوش شایگان جزو معدوداندیشه های سالم در مملکت ماست و نثر کتاب هم اگر عالی نباشد ( که نیست) بد نیست. در ضمن کتاب زیر آسمان های جهان رو هم که مصاحبه با شایگانه معرفی می کنم که بخونی.
خاطره ازلی فکر می کنم جز اون از دسته از کارهای قبل از دگردیسی شایگانه.